Kreiranje internet prezentacija.

Vaš sajt treba da bude vaš najbolji prodavac: posvećen, sposoban da obavlja više poslova i uvek fokusiran na izvršenje zadatka.
Kreiramo profesionalne i stilizovane sajtove sa modernim izgledom velike upotrebljivosti. Koristimo najnovije industrijske standarde kada projektujemo i razvijamo sve naše veb stranice.

Naše iskustvo i pažnja posvećena detaljima znači da će vaš novi sajt imati ne samo prednost savremenog vizuelnog rešenja već i potpunu funkcionalnost u svim modernim brovserima i mobilnim uređajima.

Zatražite ponudu

zainteresovani ste za:


Ili nas pozovite
065 53 23 961

Poštaljite nam detaljniji upit kontaktirajte nasVođenje računa o društvenim mrežama.

Prepustite nama brigu o vašim profilima na društvenim mrežama ukoliko ih imate ili dozvolite nama da ih kreiramo.
Bez obzira na delatnost, društveni mediji su neophodan korak ka postizanju šire publike i povećanja svesti o brendu što na kraju dovodi do većeg broja kupaca.

Preuzećemo na sebe vođenje računa o vašim nalozima na svim bitnim društvenim mrežama redovno ih ažurirajući. Možemo integrisati dinamičan prikaz Facebook ili Tvitter novosti na vaš veb sajt dodajući time na aktuelnosti sajta. Kao deo naših SEO (procesa optimizacije sajta na pretraživačima u cilju bolje pozicioniranosti na istim) usluga možemo upravljati i izgraditi vašu mrežu društvenih medija i profila na njima.Prodaja proizvoda i usluga direktno sa vašeg sajta.

Prodajte vaš proizvod ili uslugu bilo kad, bilo gde i bilo kome.
Kada je reč o veb stranicama koje sadrže online prodaju, dobar dizajn predstavlja više od puke estetike. On pruža maksimalnu udobnost korisnika, efikasno dostavljanje informacija, efikasnu izgradnju brenda i pouzdanost prilikom kupovine.

Prodaja putem interneta je u velikom porastu ali još uvek mali broj preduzeća u Srbiji koriste ovaj neiskorišćeni potencijal. Mnogi potrošači vole kupovinu na mreži, iskoristite prednosti ovog načina prodaje i dozvolite vašim posetiocima sajta da izaberu i kupe proizvod ili uslugu iz udobnosti doma.

Mi vam možemo pomoći u tome.