Promenite vaš pristup internetu
Dizajn

Dizajn

Intuitivan, ubedljiv, fokusiran na postizanje cilja dizajn ne događa se tako lako. Onog trenutka kada zajedno definišemo strategiju nastupa vaše kompanije na internetu, radićemo naporno na dizajnu vizuelno privlačne, usmerene na ostvarenje cilja internet prezentacije.
pročitajte više
Strategija

Strategija

Naša strategija digitalnog marketinga dokazano dovodi do povećanja saobraćaja vaše internet prezentacija uz povećanje poslovnog uspeha. Mi kreiramo na rezultatima odabrane strategije i kampanje koje proširuju vaše poslovanje i poboljšavaju vaše prisustvo na internetu.
pročitajte više

Razvoj

Razvoj

Da, svi sajtovi koje mi pravimo su atraktivni, intuitivni i orijentisani ka cilju — ali su takođe i veoma dobro programirani. Konstantno razvijamo adaptabilne, "responsive" sajtove koji se lako ažuriraju i prilagođavaju potrebama klijenta.
pročitajte više
Optimizacija

Optimizacija

Mi vam obezbeđujemo relevantan, ciljno usmeren saobraćaj ka vašem sajtu putem boljeg pozicioniranja na glavnim pretraživačima, plaćenim reklamama i posebno kreiranim nastupima na društvenim mrežama.
pročitajte više
Sadržaj

Sadržaj

Obezbedićemo da se sadržaj vašeg sajta podudara sa kvalitetom i izgledom samog sajta, ciljno koncipiranim i određenim postavljenom strategijom i istraživanjem konkurencije.
pročitajte više
Održavanje

Održavanje

Internet prezentacije koje su ažurne i konstantno se održavaju dokazano povećavaju posetu, podižu nivo prodaje i podstiču porast autoriteta vašeg brenda. Prepustite nama brigu o održavanju vašeg sajta kako biste se vi posvetili vođenju poslovanja.
pročitajte više


Klijenti & primeri

Primeri uspešno kreiranih sajtova

Za sve dodatne informacije pozovite nas 011/ 11 22 3334

Kontaktirajte nas

Android aplikacije

Primeri uspešno kreiranih Android aplikacija
Planetarijum Android aplikacija
Planetarijum na Google Play

Frontend: html(5), css(3), javascript
Backend: php
Frameworks: Cordova, Jquery, JS/jquery plugin
Baze podataka: MySQL
MojSnimak Android aplikacija
Planetarijum na Google Play

Frontend: html(5), css(3), javascript
Backend: php
Frameworks: Cordova, Jquery, JS/jquery plugin
Baze podataka: MySQL

Novosti


11/07/2016
Uspešno kreirane internet prezentacije

Uspešno kreiran sajt za MagCenter d.o.o.

18/02/2016
SADA MOŽETE OSETITI POTRES PUTEM PAMETNOG TELEFONA

Sada možete osetiti potres putem pametnog telefona

Sada možete osetiti potres putem pametnog telefona Istraživači su predstavili aplikaciju koja će vas upozoriti pre nego što se nađete usred potresa Istraživači sa Univerziteta u […]
18/02/2016
ŽILE KUCAVICE INTERNETA

Žile kucavice interneta

Žile kucavice interneta Pogledajte kako izgleda podvodna mreža svih mreža koja je zadužena za globalni prijenos podataka. Prekookeanska komunikacija telegrafskim signalima prvi put je ostvarena 1850. […]