Kreiranje Android aplikacija.

Vaša Android aplikacija mora biti moderna, funkcionalna, sposobna da radi na svim uređajima i uvek dostupna.
Kreiraćemo Android aplikaciju po vašem zahtevu, baziranu na vašim idejama, bez obzira da li se radi o poslovnoj ili aplikaciji za zabavu.

Razvoj aplikacija za mobilne uređaje doživeo je veliki rast u poslednjih nekoliko godina. Polazeći od osnovnih kalendarskih aplikacija do biznis aplikacija, mobilne aplikacije su postale efikasan marketinški alat u svakodnevnom poslovanju.

Zatražite ponudu

zainteresovani ste za:

Objavljivanje

Vašu aplikaciju ćemo postaviti na Google Play i promovisati je.

Podrška

Pratićemo ponašanje aplikacije i omogućiti vam svu podršku.


Ili nas pozovite
065 53 23 961


Poštaljite nam detaljniji upit kontaktirajte nas


Objavljivanje Android aplikacije.

Preuzećemo na nas postavljanje, odnosno prijavljivanje vaše aplikacije na Google Play servis kao i na sve ostale servise.
Nakon završenog procesa kreiranja Android aplikacije sledi prijavljivanje aplikacije na sve servise specijalizovane za pretragu i preuzimanje Android aplikacija.

Ovaj proces podjednako je bitan kao i sam proces razvoja aplikacije. Bez obzira koliko vaša nova aplikacija bila dobra, ukoliko niko ne zna da ona postoji - ceo posao rezvoja i kreiranja aplikacije je uzaludan.

Sledeći korak je, kao i kod svakog proizvoda i usluge, promocija vaše aplikacija na najbolji način koristići sve prednost digitalnog marketinga.


Održavanje vaše aplikacije i kontinuirana podrška.

Kvalitetno održavanje i ažuriranje sadržaja Android aplikacije povećaće posetu vašoj aplikaciji.
Kao i kod internet prezentacija, koje da bi zadržale dobru posetu i odziv korisnika, Android aplikacija takođe zahteva redovno održavanje i ažuriranje prezentovanih podataka.

Bez obzira da li se podaci menjaju trenutno koristeći programske alate koji vrše proračune određenih parametara ili se podaci upisuju direktno a zatim prosleđuju korisnicima aplikacije - neophodno je redovno administrirajne i ažuriranje.

Mi vam možemo pomoći u tome.